Zapekanka - vhodná aj pre celiatikov
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
zemiaky
1
PL
mleté mäso
mrkva
1
PL
brokolica
2
cl
kaša Sinlac
postup
Na jemnom strúhadle nastrúhajte mrkvu, roztlačte uverené zemiaky a brokolicu (každé v zvlášť miske). K miske a brokolici pridajte lyžičku kaše Sinlac. Do malej zapekacej misky položte vrstvu zemiakov, potom vrstvu mrkvy, mäsa a napokon brokolicu. Nakoniec všetko prekryte zvyškom zemiakov. Pečte vo vyhriatej rúre 5-6 minút. Namiesto zemiakov možno použiť aj ryžu alebo bezlepkové cestoviny, jedlo bude rovnako dobre chutiť! Pokrm je vhodný aj pre celiatikov.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.