Zeleninové lievance so šampiňónmi
4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
mrkva, petržlen, hrášok, karfiol, zeler
soľ
150
g
hrubá múka
10
g
droždie
1
ks
vajce
2
dl
mlieko
50
g
šampiňóny
1/2
ks
cibuľa
30
g
masť
tuk
postup
Mladú zeleninu nakrájame na menšie kúsky, vložíme ju do osolenej vody a privedieme do varu. Pripravíme si redšie cesto z múky, vajca, soli a droždia. Cesto rozriedime podľa potreby vývarom zo zeleniny. Do pripraveného cesta vložíme zeleninu na šampiňóny, ktoré sme vopred nakrájali na plátky a udusili na masti a cibuli. Trochu tuku dáme na panvicu, necháme rozohriať a pečieme na ňom lievance z oboch strán až do červena.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.