Pridať recept

Zelená fazuľka s rajčiakmi

ingrediencie

fazuľový struk
paradajka
olej
cibuľa
cesnaku
tymian
bobkový list
celé čierne korenie
citrónová šťava
soľ

postup

Fazuľku, ktorú sme očistili nakrájame na 3 cm dlhé kúsky a rajčiaky na mesiačiky. Cibuľku opražíme na rozpálenom oleji a pridáme do nej bobkový list, fazuľku a dusíme do chrumkava. Podlievame trochou vody, podľa potreby. Pridáme rozotretý cesnak, rajčiaky, korenie, soľ a tymian. Chvíľu podusíme. Šťavou z citróna pokvapkáme hotové jedlo. Pokrm podávame s varenými zemiakmi, ktoré sme posypali sekanou petržlenovou vňaťou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.