Pridať recept

Cestoviny s brokolicou

ingrediencie

250 g
cestoviny
1 PL
olej
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
150 g
brokolica
100 g
údený syr
1 ks
vajce
2 PL
ochutená majonéza
1 PL
biely jogurt
oregano
soľ

postup

Cestoviny uvaríme v osolenej vode, a potom ich scedíme a premiešame s trochou oleja. Do vriace vody vložíme vajce a uveríme ho natvrdo. Brokolicu rozoberieme na malé ružičky, a tiež ich uvaríme v jemne osolenej vode. Brokolicu scedíme a nakrájame ju na malé kocky. Na malé kúsky nakrájame aj cibuľku, syr, mrkvu nastrúhame a vajce nasekáme. Majonézu zmiešame s jogurtom a vylejeme ho na cestoviny, potom pridáme vajce, syr, zeleninu, posypeme oreganom a premiešame.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Root vegetables
Viete, ktorú zeleninu by ste mali mať počas leta doma? Pozrite sa, či máte aspoň jednu!
Lokálnu zelenina je zdravá, dokonale čerstvá a nemusí sa dovážať. Viete ktorých päť superpotravín v lete...
Špagety
Ohrievané cestoviny ako čerstvo uvarené! S týmito trikmi opäť premeníte studené cestoviny a omáčky na horúcu delikatesu
Zvyšky včera uvarených cestovín môžu chutiť rovnako dobre, ako pri prvom servírovaní. Stačí sa len naučiť,...
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Vaječný žĺtok
Video: Ako oddeliť žĺtka od bielok?
Najlepšie recepty na nadýchané piškóty, bábovky, či cupcakes, začínajú rovnako: Oddelíme žĺtka od bielkov...
15-minútové cestoviny na tie najchutnejšie spôsoby: Zásoba perfektných receptov pre zaneprázdnených, zamilujete
15-minútové cestoviny na tie najchutnejšie spôsoby: Zásoba perfektných receptov pre zaneprázdnených, zamilujete si všetky!
Hľadáte rýchle a chutné recepty na cestoviny? Tu ste správne! Máme pre vás 10 najpopulárnejších druhov...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...