Pridať recept

Sviečkovica s hubami

ingrediencie

400 g
hovädzia sviečkovica
mleté čierne korenie
soľ
tekvicový olej
červené víno
80 g
huby

postup

Mäso nakrájame na tenšie plátky, osolíme ich a okoreníme. Potom naň nakvapkáme tekvicový olej, červené víno a odložíme asi na 2 hodinky do chladničky. Odležané mäso potom vyberieme z chladničky a pomaly opečieme na rozohriatom oleji. huby najskôr rozoberieme a naparíme ich. Plátky mäsa, ktoré sme opiekli podávame s naparenými hubami a so zemiakovou kašou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Fotorecept: Hubník - hubový koláč
3 skvelé recepty na voňavé hubové koláče
Boli ste na hubách? A už ste prejedený hubovej polievky, či vysmážaných bedlí? Upečte si chutný hubový koláč.
Spracovanie húb
Tipy a triky, ako spracovať huby
Táto jeseň hubárom praje. Z príjemnej prechádzky lesom si môžete odniesť poriadnu výslužku. Prinášame...
Bryndzov polievka
Tip na nedeľný obed: Obaľovaná sviečkovica
Bryndzová polievkaSuroviny:    bryndza    soľ    zemiaky    hladká múka    vajceDáme si variť...
Mladé a zdravé huby škoda sušiť. Naložte ich do pohárov!
Zopár tipov a rád, ako správne sterilizovať lesné huby.
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...