Fazuľová fašírka
5
porcií
90
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
biela fazuľa
soľ
mleté čierne korenie
1
ks
cibuľa
majorán
strúhanka
1
ks
vajce
údená klobása
postup
Uvaríme fazuľu. Ocedíme vodu, ale trochu vody vo fazuli necháme a spolu rozmixujeme. Pridáme soľ, majorán, mleté čierne korenie, celé vajce, strúhanku a nadrobno nakrájanú cibuľu. Vymastíme misu na zapekanie a vložíme do nej polovicu zmesi. Potom pridáme druhú časť fazuľovej zmesi a údenú klobásu. Vyformujeme podlhovastú fašírku, natrieme ju olejom, prilejeme k nej vodu, prikryjeme alobalom. Na záver ju vložíme do vopred vyhriatej rúry a necháme upiecť.
Čas varenia: 40 minút
Čas pečenia: 35 minút
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.