Mätové kosoštvorce
40
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
polohrubá múka
50
g
mleté mandle
150
g
chladeného masla
50
g
kryštálový cukor
12
plátkov
mätovej čokolády
postup
1.
Z múky, mandlí, nakrájaného masla a cukru vymiesime krehké cesto. Zabalíme ho o fólie a necháme v chlade odležať 1 hodinu. Rúru vyhrejeme na 180°C a plech vystelieme papierom na pečenie.
2.
Na plechu cesto vyvaľkáme na rozmer 30x35 cm. Na polovicu cesta rozdelíme plátky čokolády a druhú polovicu cesta na ňu pomocou papiera preložíme. Okraje popritláčame. Pečieme asi 20 minút, necháme mierne vychladnúť a nakrájame na kosoštvorce.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.