Pridať recept

Horolezcové pečené „mačky"

4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

kuracia pečienka
1 konzerva
sardinky
mleté čierne korenie
červená mletá paprika
soľ
slnečnicový olej
cibuľa
kečup
toastový chlieb

postup

Na panvici rozpálime olej a nadrobno nakrájanú cibuľku, po čase k nej pridáme na rezance nakrájanú pečeň a restujeme. Ak je pečeň už urestovaná, pridáme nadrobno nasekané sardinky, okoreníme a podlejeme trochou vody a čakáme kým sa nám voda nevyparí. Ak má všetko správnu chuť, odsunieme z polovice panvice pečeň a tam položíme toastový chlieb, ktorý vsaje do seba výpek. Následne vyberieme na tanier tento nasatý chlebík a naň poukladáme restovanú pečeň. Pokvapkáme kečupom, dosolíme a okamžite podávame.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať