Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Hubové fašírky

dobruchut.sk
dobruchut.sk
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
huby
150 g
tuk
50 g
maslo
80 g
strúhanka
3 žĺtky
kyslá smotana
mlieko
1 ks
rožok
20 g
cibuľa
rasca
mleté čierne korenie
grilovacie korenie
soľ
obloženie

postup

Huby pokrájame a udusíme, osolíme ich a pridáme rascu. Rožok necháme nasiaknuť mliekom, a potom ho rozmliaždime a pridáme do húb. Ďalej pridáme cibuľu, ktorú sme opražili a žĺtky. Zmes okoreníme, spolu riadne zmiešame a ešte niekoľko minút dusíme. Na zriedenie hmoty použijeme kyslú smotanu a podľa potreby zahustíme strúhankou. Zo zmesi vytvarujeme guľky ( fašírky ) a obalíme ich v strúhanke. Opražíme na rozpálenom tuku. Nakoniec fašírky ozdobíme ( napr. prstienkami cibule ...). Podávať môžeme so zemiakovou kašou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...