Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hubové fašírky

dobruchut.sk
dobruchut.sk
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
huby
150 g
tuk
50 g
maslo
80 g
strúhanka
3 žĺtky
kyslá smotana
mlieko
1 ks
rožok
20 g
cibuľa
rasca
mleté čierne korenie
grilovacie korenie
soľ
obloženie

postup

Huby pokrájame a udusíme, osolíme ich a pridáme rascu. Rožok necháme nasiaknuť mliekom, a potom ho rozmliaždime a pridáme do húb. Ďalej pridáme cibuľu, ktorú sme opražili a žĺtky. Zmes okoreníme, spolu riadne zmiešame a ešte niekoľko minút dusíme. Na zriedenie hmoty použijeme kyslú smotanu a podľa potreby zahustíme strúhankou. Zo zmesi vytvarujeme guľky ( fašírky ) a obalíme ich v strúhanke. Opražíme na rozpálenom tuku. Nakoniec fašírky ozdobíme ( napr. prstienkami cibule ...). Podávať môžeme so zemiakovou kašou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...