Pridať recept

Pikantná fazuľa v paradajkovej omáčke

Pikantná fazuľa v paradajkovej omáčke
Zdroj: dobruchut.sk

ingrediencie

200 g
huby
400 g
fazuľa
200 g
šunka
3 PL
olej
cibuľa
mleté čierne korenie
sladká mletá paprika
polievkové korenie
citrónová kôra
soľ

postup

Fazuľu namočíme na noc do vody. Ďalší deň ju v tej istej vode uvaríme, až kým nezmäkne. 1 lyžicu oleje dáme na panvicu na ňom opražíme cibuľu. Na oleji, ktorý zvýšil udusíme huby. Cibuľu aj s hubami pridáme do fazule, potom pridáme nakrájanú šunku a okoreníme. Pokrm podávame s paradajkovou omáčkou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Hŕstková polievka
Nemusíte dlho čakať! Triky, ako uvariť strukoviny aj bez zdĺhavého namáčania, skúste to hneď teraz
Obľubujete strukoviny, ale odrádza vás zdĺhavé namáčanie pred varením? Máme pre vás niekoľko tipov, vďaka...
Fazuľové muffiny
Fazuľa v dezertoch? Vyskúšajte zdravšiu alternatívu pečenia
Pri predstave pridania fazule do sladkých receptov sa možno niektorí z vás zdesia. No nikdy sa netreba báť...
Mladé a zdravé huby škoda sušiť. Naložte ich do pohárov!
Zopár tipov a rád, ako správne sterilizovať lesné huby.
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...
Pečené mäsové guľky s troma rôznymi prílohami
Pečené mäsové guľky a 3 rôzne prílohy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú vždy dobrý nápad a môžete ich skombinovať s rôznymi prílohami.
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...