Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Broskyňová polievka

amag2
amag2
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1/2 kg
broskyňa
voda
1 balíček
vanilkový cukor
citrónová kôra
20 g
maizena
citrónová šťava
soľ

postup

Broskyne umyjeme a vykôstkujeme. Potom ich podlejeme vriacou vodou podľa potreby a necháme dusiť až kým nezmäknú. Uvarené prelisujeme, zalejeme vriacou vodou, pridáme vanilkový cukor, soľ, nastrúhanú kôru z citróna a všetko spolu varíme. Maizenu rozmiešame v troške vody a vylejeme ju do polievky a necháme zovrieť. Pripravenú polievku ochutíme šťavou z citróna.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
helasimkova
26.8.2013 23:10 | |
+0 -0
a kde ide 1 balíček vajce?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...