Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Malinový chlebík

amag2
amag2
10
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

125 g
maslo
200 g
polohrubá múka
160 g
maliny
2 ks
vajce
130 g
práškový cukor
2 balíčky
vajce
2 KL
prášok do pečiva
3 PL
kyslá smotana
biela čokoláda

postup

1.
Najskôr vymiešame práškový cukor s 80g masla. So zvyšným cukrom vyšľaháme vajcia, potom pridáme polohrubú múku, prášok do pečiva, kyslú smotanu, ktorú sme vymiešali s vanilkovým cukrom a cukor, ktorý sme vymiešali s maslom.
2.
Očistené a umyté maliny pridáme do cesta a premiešame. Pripravene cesto nalejeme do vopred vymastenej a múkou vysypanej formy. Formu s cestom vložíme do rozohriatej rúry a upečieme. Upečený chlebík necháme vychladnúť a nakoniec ho polejeme polevou z rozpustenej bielej čokolády.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dony1806
15.1.2013 18:31 | |
+1 -0
Prosim ta, nerozumiem presne, to mam zo 125gramoveho masla pouzit len 80g. A co presne znamena "So zvyšným cukrom vyšľaháme.."?? Aky zvysny cukor? Ked s maslom pouzijes praskovy a s kyslou smotanou vanilkovy? Trosku je to nejasno napisane. Dakujem za odpoved.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...