Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Morčací špíz s farebnými paprikami

dobruchut.sk
dobruchut.sk
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
morčacie prsia
1 ks
zelená paprika
1 ks
žltá paprika
1 ks
červená paprika
grilovacie korenie bez glutamanu
drvená rasca
olivový olej
citrónová šťava
majorán, oregáno
soľ

postup

1.
Mäso umyte, osušte a pokrájajte na menšie kúsky. V troške oleja rozmiešajte grilovacie korenie, drvenú rascu, soľ a všetko pridajte k mäsu. premiešajte a nechajte polhodinku v chlade odležať.
2.
Papriky umyte, očistite a pokrájajte na väčšie koky.
3.
Olej zmiešajte s citrónovou šťavou, so štipkou soli a nasekanými bylinkami podľa chuti. Do marinády primiešajte kúsky papriky a nechajte odležať.
4.
Na naolejované drevené špajdle striedavo ponapichujte mäso a papriku. Špízy opečte zo všetkých strán na panvici alebo na grile.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...