Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Morčací špíz s farebnými paprikami

dobruchut.sk
dobruchut.sk
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
morčacie prsia
1 ks
zelená paprika
1 ks
žltá paprika
1 ks
červená paprika
grilovacie korenie bez glutamanu
drvená rasca
olivový olej
citrónová šťava
majorán, oregáno
soľ

postup

1.
Mäso umyte, osušte a pokrájajte na menšie kúsky. V troške oleja rozmiešajte grilovacie korenie, drvenú rascu, soľ a všetko pridajte k mäsu. premiešajte a nechajte polhodinku v chlade odležať.
2.
Papriky umyte, očistite a pokrájajte na väčšie koky.
3.
Olej zmiešajte s citrónovou šťavou, so štipkou soli a nasekanými bylinkami podľa chuti. Do marinády primiešajte kúsky papriky a nechajte odležať.
4.
Na naolejované drevené špajdle striedavo ponapichujte mäso a papriku. Špízy opečte zo všetkých strán na panvici alebo na grile.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...