Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fazuľkové pyré

dobruchut.sk
dobruchut.sk
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
zelená fazuľka
200 ml
smotana na varenie
500 g
zemiaky
20 g
maslo
1 štipka
soľ

postup

1.
Z fazuľových strukov odstránime žilky a tuhé časti, pokrájame ich na menšie časti a dáme variť v mierne posolenej vode. Varíme približne 30 minút, kým nezmäknú.
2.
Vodu scedíme, pridáme 100 ml smotany a zmixujeme.
3.
Zemiaky uvaríme v šupke, potom očistíme a pretlačíme na kašu. Pridáme zvyšnú smotanu, maslo a zmixujeme na pyré. Podávame spolu s fazuľkovou kašou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...