Rybie filé v bešamelovej omáčke
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
vykostená treska
50
g
maslo
60
g
hladká múka
400
ml
smotana na varenie
1
hrsť
kôpor
1
ks
citrón
soľ
olivový olej
postup
1.
Tresku osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Každú filetu zvlášť zabalíme do alobalu, ktorý sme zvnútra potreli olivovým olejom. Dáme zapiecť do vyhriatej rúry približne na 30 minút.
2.
Maslo roztopíme v hrnci a zmiešame s hladkou múkou. Chvíľu popražíme, zalejeme smotanou na varenie a privedieme do varu. Tesne pred zovretím ešte do omáčky vsypeme posekaný kôpor.
3.
Rybu vyberieme z alobalu, polejeme bešamelom a podávame so zemiakovým pyré.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.