Pridať recept

Rybie filé v bešamelovej omáčke

ingrediencie

4 ks
vykostená treska
50 g
maslo
60 g
hladká múka
400 ml
smotana na varenie
1 hrsť
kôpor
1 ks
citrón
soľ
olivový olej

postup

1.
Tresku osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Každú filetu zvlášť zabalíme do alobalu, ktorý sme zvnútra potreli olivovým olejom. Dáme zapiecť do vyhriatej rúry približne na 30 minút.
 
2.
Maslo roztopíme v hrnci a zmiešame s hladkou múkou. Chvíľu popražíme, zalejeme smotanou na varenie a privedieme do varu. Tesne pred zovretím ešte do omáčky vsypeme posekaný kôpor.
3.
Rybu vyberieme z alobalu, polejeme bešamelom a podávame so zemiakovým pyré.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať