Pridať recept

Zeleninové lievance

6
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
čerstvá zelenina
5 PL
ovsené vločky
4 ks
vajce
200 ml
mlieko
olej
soľ
polohrubá múka

postup

1.
Zeleninu očistite, pokrájajte na malé kúsky a na oleji uduste domäkka.
 
2.
Vločky namočte na pár minút do vody
3.
V mlieku rozhlášajte vajíčka, 5 lyžíc oleja, primiešajte vločky zbavené nadbytočnej vody, vychladnutú zeleninu, soľ a toľko múky, aby zmes držala pokope.
4.
Zo zeleninovej masy vytvarujte malé lievance a upečte ich z oboch strán
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
7 spôsobov, ako do jedálnička pridať viac zeleniny každý deň
7 spôsobov, ako do jedálnička pridať viac zeleniny každý deň
5 porcií ovocia a zeleniny denne by malo byť normou. To môže byť pomerne náročné. Najmä keď je skrinka...
Žiadna kalorická bomba! Urobte si tieto perfektné lievance plné bielkovín a zdravých sacharidov, chutia oveľa
Žiadna kalorická bomba! Urobte si tieto perfektné lievance plné bielkovín a zdravých sacharidov, chutia oveľa lepšie ako klasické
Doprajte si sladké raňajky aj počas diéty. Ako si ľahko pripraviť vlastné proteínové lievance?
Bielkovinové lievance s nízkym obsahom sacharidov bez múky
Čo na raňajky? 30 skvelých receptov na dokonalý štart do nového dňa
Raňajky sú jedným z najdôležitejších jedál dňa. Často na ne nemáme dostatok času ani energie. Preto vám...
Sú ovsené vločky naozaj nezdravé? Odborník na výživu vysvetľuje
Sú ovsené vločky naozaj nezdravé? Odborník na výživu vysvetľuje
Ovsené vločky sa už dlho považujú za superpotravinu par excellence. Na sociálnych sieťach sa teraz zrazu...
Superpotravina, ALE! Čo sa stane, keď budete každý deň raňajkovať ovsené vločky?
Superpotravina, ALE! Čo sa stane, keď budete každý deň raňajkovať ovsené vločky?
Raňajkujete ovsené vločky každý deň? Potom by ste mali o tomto vedieť.
Nikdy ich nejedzte surové. Škodlivé môžu byť nielen zemiaky!
Nikdy ich nejedzte surové. Škodlivé môžu byť nielen zemiaky!
Máte radi čerstvé ovocie a zeleninu? Veľmi dobre, sú mimoriadne cennou súčasťou našej stravy. A hoci ich...