Zeleninové lievance
6
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
čerstvá zelenina
5
PL
ovsené vločky
4
ks
vajce
200
ml
mlieko
olej
soľ
polohrubá múka
postup
1.
Zeleninu očistite, pokrájajte na malé kúsky a na oleji uduste domäkka.
2.
Vločky namočte na pár minút do vody
3.
V mlieku rozhlášajte vajíčka, 5 lyžíc oleja, primiešajte vločky zbavené nadbytočnej vody, vychladnutú zeleninu, soľ a toľko múky, aby zmes držala pokope.
4.
Zo zeleninovej masy vytvarujte malé lievance a upečte ich z oboch strán
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.