Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vyprážaný karfiol so zemiakmi

katik030
katik030
5
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
karfiol
2 ks
surové vajce
1 téglik
tatárska omáčka
8 ks
zemiaky
hrnčekov
hladká múka na obaľovanie
hrnčekov
stúhanka na obaľovanie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
vegeta
pohárov
olej
trochu
maslo

postup

1.
Zemiaky očistíme a nakrájame na kocky, uvaríme v osolenej vode. Zlejeme, dosolíme, pridáme maslo a premiešame.
2.
Karfiol umyjeme a buď celý, alebo rozdelený na ružičky dáme variť do osolenej vody, možme pridať aj vegetu. Necháme variť len chvíľu, aby nám príliš nezmäkol.
3.
Potom si nachystáme tri taniere, do jedného dáme múku, do druhého rozšľahané vajcia, do tretieho stúhanku. Obaľujeme postupne v múke, vajci a napokon v strúhanke. Vyprážame na oleji. Podávame s tatárskou omáčkou. Dobrú chuť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...