Kari treska s karfiolovým pyré
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
treska filé
300
g
karfiol
5
g
maslo
podľa chuti
kari
podľa chuti
soľ
trochu
petržlenová vňať
podľa chuti
drvená rasca
postup
1.
Vyhrejeme trúbu na 180 stupňov. Tresku osolíme, posypeme kari a rascou. Podľa chuti môžeme pridať aj bylinky. Na plech dáme alobal. Rybu pečieme asi 20-25 min.
2.
Do hrnca dáme variť vodu. Po zovretí do nej dáme nakrájaný karfiol. Varíme 5 minút. Potom karfiol precedíme a rozmixujeme s ponorným mixérom. Vmiešame lyžičku masla. Na tanieri ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Natalli115
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.