Domáca tlačenka
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčových koží
1
ks
bravčový jazyk
1
ks
bravčové srdce
500
g
bravčové mäso
500
ml
vývar
soľ
cesnaku
majoránka
mleté čierne korenie
postup
Mäso a kože dáme variť na miernu teplotu. Varíme nie úplne do mäkka. Potom mäso nakrájame na menšie kúsky, jazyk ošúpeme a nakrájame a uvarené kože pomelieme na mlynčeku. Všetko dáme do misy, pridáme soľ, cesnak a korenie a zalejeme to vývarom. Dôkladne premiešame. Touto zmesou naplníme tlačenkové vrecká, a dáme ich ešte variť. Po vybratí necháme aspoň 12 hodín tuhnúť. Tlačenku podávame s chlebom, cibuľou a octom.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.