Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Nepečený jahodový koláč so želatinou

dorisa
dorisa
20
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 balíčky
Bebe keksy svetle,aj tmavé
800 ml
mlieko
2 ks
pudingový prášok
4 PL
kryštálový cukor
500 g
jahody
1 balíček
červené tortové želé
voda so sirupom podĺa potreby

postup

1.
Plech vysteelieme potravinárskou fóliou. Na dno navrstvíme tmavé sušienky Bebe
2.
Z pudingových práškov,mlieka, cukru uvaríme hustý puding.
3.
Polovicu pudingu vylejeme na sušienky, prikryjeme vrstvou sušienok,tentokrát tmavých
5.
Na vrch koláča nakrájame na plátky čerstvé jahody...
6.
Z tortového želé v prášku uvaríme s pridaním sirupu a vody želatinu....
8.
Koláčik necháme v chlade odstáť, potom krájame na porcie.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...