Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Palacinky plnené kyslou kapustou

helkahelenka
helkahelenka
5
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 liter
mlieko
1 ČL
soľ
1 ČL
cukor
3 ks
vajce
olej
polohrubá múka
kyslá kapusta
mleté čierne korene
vegeta
huby sušené
cibuľa

postup

1.
Najprv si prichystáme cesto. Do misy vylejeme mlieko, pridáme vajíčka, cukor a soľ. Prisypávame múku a miešame, až kým nemáme vláčne cesto, ktoré sa pomaly leje z varechy. Cesto necháme chvíľu postáť. Potom dáme na rozpálenú panvicu kvapku oleja a vylejeme naberačku cesta. Opečieme z oboch strán.
2.
Kyslú kapustu si premyjeme v studenej vode a nakrájame na menšie kúsky. V hrnci si na oleji opražíme najemno nakrájanú cibuľu a pridáme k nej kapustu. Podlejeme vodu, aby nám neprihárala. Ochutíme vegetou a čiernym korením. Ku kapuste pridáme sušené huby, ktoré sme si predtým namočili vo vode. Varíme asi 30 minút. Touto zmesou plníme upečené palacinky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Granita je taliansky mrazený dezert z ovocia. Jeho príprava je jednoduchá, pripraviť ju môžte z jahôd, malín, citrónov,...