Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Palacinky plnené kyslou kapustou

helkahelenka
helkahelenka
5
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 liter
mlieko
1 ČL
soľ
1 ČL
cukor
3 ks
vajce
olej
polohrubá múka
kyslá kapusta
mleté čierne korene
vegeta
huby sušené
cibuľa

postup

1.
Najprv si prichystáme cesto. Do misy vylejeme mlieko, pridáme vajíčka, cukor a soľ. Prisypávame múku a miešame, až kým nemáme vláčne cesto, ktoré sa pomaly leje z varechy. Cesto necháme chvíľu postáť. Potom dáme na rozpálenú panvicu kvapku oleja a vylejeme naberačku cesta. Opečieme z oboch strán.
2.
Kyslú kapustu si premyjeme v studenej vode a nakrájame na menšie kúsky. V hrnci si na oleji opražíme najemno nakrájanú cibuľu a pridáme k nej kapustu. Podlejeme vodu, aby nám neprihárala. Ochutíme vegetou a čiernym korením. Ku kapuste pridáme sušené huby, ktoré sme si predtým namočili vo vode. Varíme asi 30 minút. Touto zmesou plníme upečené palacinky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...