Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Palacinky plnené kyslou kapustou

helkahelenka
helkahelenka
5
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 liter
mlieko
1 ČL
soľ
1 ČL
cukor
3 ks
vajce
olej
polohrubá múka
kyslá kapusta
mleté čierne korene
vegeta
huby sušené
cibuľa

postup

1.
Najprv si prichystáme cesto. Do misy vylejeme mlieko, pridáme vajíčka, cukor a soľ. Prisypávame múku a miešame, až kým nemáme vláčne cesto, ktoré sa pomaly leje z varechy. Cesto necháme chvíľu postáť. Potom dáme na rozpálenú panvicu kvapku oleja a vylejeme naberačku cesta. Opečieme z oboch strán.
2.
Kyslú kapustu si premyjeme v studenej vode a nakrájame na menšie kúsky. V hrnci si na oleji opražíme najemno nakrájanú cibuľu a pridáme k nej kapustu. Podlejeme vodu, aby nám neprihárala. Ochutíme vegetou a čiernym korením. Ku kapuste pridáme sušené huby, ktoré sme si predtým namočili vo vode. Varíme asi 30 minút. Touto zmesou plníme upečené palacinky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...