Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Palacinky plnené kyslou kapustou

helkahelenka
helkahelenka
5
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 liter
mlieko
1 ČL
soľ
1 ČL
cukor
3
vajce
olej
polohrubá múka
kyslá kapusta
mleté čierne korene
vegeta
huby sušené
cibuľa

postup

1.
Najprv si prichystáme cesto. Do misy vylejeme mlieko, pridáme vajíčka, cukor a soľ. Prisypávame múku a miešame, až kým nemáme vláčne cesto, ktoré sa pomaly leje z varechy. Cesto necháme chvíľu postáť. Potom dáme na rozpálenú panvicu kvapku oleja a vylejeme naberačku cesta. Opečieme z oboch strán.
2.
Kyslú kapustu si premyjeme v studenej vode a nakrájame na menšie kúsky. V hrnci si na oleji opražíme najemno nakrájanú cibuľu a pridáme k nej kapustu. Podlejeme vodu, aby nám neprihárala. Ochutíme vegetou a čiernym korením. Ku kapuste pridáme sušené huby, ktoré sme si predtým namočili vo vode. Varíme asi 30 minút. Touto zmesou plníme upečené palacinky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vianocne pecenie
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Krehké a lahodné domáce pečivo. Omamná vôňa, ktorá sa šíri celou kuchyňou vyvoláva množstvo spomienok na detstvo. Ak...
zdrave rychlovky
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Jednoduchá odpoveď na otázku z titulku, však? Nie vždy máme čas vyvárať, stáť pri sporáku, čakať na dopečenie... Možno...
vianocny stol
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Počas vianočných sviatkov chceme sebe i svojim najbližším dopriať len to najlepšie. Týždne vopred hľadáme nové recepty...