Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou

kucharka26
kucharka26
3
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kuracia pečeň
1 ks
cibuľa
5 strúčikov
cesnak
300 g
mrazená zelená fazuľa
2 KL
soľ
1 KL
tymian
1/2 KL
ligurček
1/2 KL
čierne mleté korenie
1 KL
sušený cesnak
150 g
ryža
250 ml
voda

postup

1.
Cibuľu nakrájame na pásiky, cesnak na plátky a obe suroviny dáme smažiť na 1 PL oleja.
2.
Kuraciu pečeň nakrájame na malé kúsky a pridáme k osmaženej cibuli.
3.
Po 15-tich minútach pridáme mrazenú fazuľku, prikryjeme a necháme dusiť 5-10 min. Potom prisypeme soľ, tymián, ligurček, cesnak a čierne mleté korenie. Nakoniec prilejeme vodu a necháme dusiť 5 min.
4.
Ryžu si uvaríme do mäkka a uvarenú ju pridáme k pečienke.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...
vajce
Poznáte označenie vajíčok?
Poznáte označenie vajíčok?
Podľa akosti sa vajíčka rozdeľujú do dvoch tried, pre maloobchodný predaj sú určené iba čerstvé vajcia s označením A,...