Pridať recept

FOTORECEPT: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou

Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Zdroj: kucharka26

ingrediencie

500 g
kuracia pečeň
1 ks
cibuľa
5 strúčikov
cesnaku
300 g
mrazená zelená fazuľa
2 KL
soľ
1 KL
tymian
1/2 KL
ligurček
1/2 KL
čierne mleté korenie
1 KL
sušený cesnak
150 g
ryža
250 ml
voda

postup

Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Zdroj: kucharka26
 
1.
Cibuľu nakrájame na pásiky, cesnak na plátky a obe suroviny dáme smažiť na 1 PL oleja.
Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Zdroj: kucharka26
 
2.
Kuraciu pečeň nakrájame na malé kúsky a pridáme k osmaženej cibuli.
Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Zdroj: kucharka26
Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Zdroj: kucharka26
3.
Po 15-tich minútach pridáme mrazenú fazuľku, prikryjeme a necháme dusiť 5-10 min. Potom prisypeme soľ, tymián, ligurček, cesnak a čierne mleté korenie. Nakoniec prilejeme vodu a necháme dusiť 5 min.
Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Zdroj: kucharka26
4.
Ryžu si uvaríme do mäkka a uvarenú ju pridáme k pečienke.
Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Zdroj: kucharka26
Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou
Zdroj: kucharka26
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ako správne na talianske rizoto?
Viete čo je nočná mora milovníkov talianskej gastronómie? Keď im do rizota pridáte šľahačkovú smotanu...
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto plus nápady, ako ho ozvláštniť
Uvarte si s nami skutočnú delikatesu, ktorá bude hotová do pol hodiny. Tu je osvedčený recept užitočné rady,...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...