Pridať recept

FOTORECEPT: Orechovo- čokoládový uzol

Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Zdroj: ivet_hrabovska

ingrediencie

Cesto

300 g
múka polohrubá
1 PL
cukor
1/3 kocka
droždie
300 ml
mlieko

Orechová plnka

125 g
orechy
70 ml
mlieko
60 g
cukor
100 g
čokoláda na varenie
1 PL
carob

postup

1.
Z múky, cukru a napučaného kvásku a mlieka spracujeme cesto, ktoré necháme na teplom mieste vykysnúť.
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Zdroj: ivet_hrabovska
 
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Zdroj: ivet_hrabovska
2.
Vykysnuté cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske a potrieme orechovou plnkou (pomleté orechy zmiešame s cukrom a zalejeme mliekom).
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Zdroj: ivet_hrabovska
3.
Posypeme carobom (môžete nahradiť kakaom).
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Zdroj: ivet_hrabovska
4.
Na stred poukladáme kocky čokolády a cesto zrolujeme.
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Zdroj: ivet_hrabovska
5.
Potom ho zatočíme, aby nám vznikol uzol. Pečieme pri teplote 200 stupňoch približne 20-30 minút.
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Zdroj: ivet_hrabovska
6.
Dobrú chuť!
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Fotorecept: Orechovo- čokoládový uzol
Zdroj: ivet_hrabovska
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať