Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Trojfarebný pšenový krém

kucharka26
kucharka26
2
porcie
20
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
pšeno
300 ml
voda
250 ml
sójový jogurt
1/2 KL
tekutá stévia
1/2 dl
voda
1 PL
kakao
1 PL
marmeláda

postup

1.
Pšeno uvaríme vo vode podľa návodu. Počas varenia k nemu pridáme stéviu.
2.
Uvarené a vychladené pšeno dáme do mixéra, pridáme jogurt, vodu a rozmixujeme na hladkú kašu.
3.
Kašu rozdelíme na tri časti. Do jednej zamiešame kakao, do druhej marmeládu a tretiu časť necháme čistú.
4.
Do pohára dáme na spodok bielu čat krému, na ňu kakaovú a navrch marmeládovú. Podávame ako dezert alebo raňajky. Podľa chudi môžeme pridať rôzne ovocie alebo orechy.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...