Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Trojfarebný pšenový krém

kucharka26
kucharka26
2
porcie
20
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
pšeno
300 ml
voda
250 ml
sójový jogurt
1/2 KL
tekutá stévia
1/2 dl
voda
1 PL
kakao
1 PL
marmeláda

postup

1.
Pšeno uvaríme vo vode podľa návodu. Počas varenia k nemu pridáme stéviu.
2.
Uvarené a vychladené pšeno dáme do mixéra, pridáme jogurt, vodu a rozmixujeme na hladkú kašu.
3.
Kašu rozdelíme na tri časti. Do jednej zamiešame kakao, do druhej marmeládu a tretiu časť necháme čistú.
4.
Do pohára dáme na spodok bielu čat krému, na ňu kakaovú a navrch marmeládovú. Podávame ako dezert alebo raňajky. Podľa chudi môžeme pridať rôzne ovocie alebo orechy.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...