Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Trojfarebný pšenový krém

kucharka26
kucharka26
2
porcie
20
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
pšeno
300 ml
voda
250 ml
sójový jogurt
1/2 KL
tekutá stévia
1/2 dl
voda
1 PL
kakao
1 PL
marmeláda

postup

1.
Pšeno uvaríme vo vode podľa návodu. Počas varenia k nemu pridáme stéviu.
2.
Uvarené a vychladené pšeno dáme do mixéra, pridáme jogurt, vodu a rozmixujeme na hladkú kašu.
3.
Kašu rozdelíme na tri časti. Do jednej zamiešame kakao, do druhej marmeládu a tretiu časť necháme čistú.
4.
Do pohára dáme na spodok bielu čat krému, na ňu kakaovú a navrch marmeládovú. Podávame ako dezert alebo raňajky. Podľa chudi môžeme pridať rôzne ovocie alebo orechy.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...