Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Trojfarebný pšenový krém

kucharka26
kucharka26
2
porcie
20
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
pšeno
300 ml
voda
250 ml
sójový jogurt
1/2 KL
tekutá stévia
1/2 dl
voda
1 PL
kakao
1 PL
marmeláda

postup

1.
Pšeno uvaríme vo vode podľa návodu. Počas varenia k nemu pridáme stéviu.
2.
Uvarené a vychladené pšeno dáme do mixéra, pridáme jogurt, vodu a rozmixujeme na hladkú kašu.
3.
Kašu rozdelíme na tri časti. Do jednej zamiešame kakao, do druhej marmeládu a tretiu časť necháme čistú.
4.
Do pohára dáme na spodok bielu čat krému, na ňu kakaovú a navrch marmeládovú. Podávame ako dezert alebo raňajky. Podľa chudi môžeme pridať rôzne ovocie alebo orechy.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...