Pridať recept

FOTORECEPT: Pečené marinované rezne

ingrediencie

400 g
kuracie prsia
2 dl
horúca voda
2 PL
maslo
2 PL
horčica
2 PL
olej
1 KL
vegeta
1/2 KL
mlet korenie
2 PL
kečup
podľa chuti
strúhanka, vajcia

postup

1.
Kuracie prsia naklepeme na tenké plátky.
Fotorecept: Pečené marinované rezne
Fotorecept: Pečené marinované rezne
Zdroj: Araya.Askim
 
2.
Obalíme v strúhanke.
Fotorecept: Pečené marinované rezne
Fotorecept: Pečené marinované rezne
Zdroj: Araya.Askim
3.
Obalíme vo vajici zmiešanom so soľou.
Fotorecept: Pečené marinované rezne
Fotorecept: Pečené marinované rezne
Zdroj: Araya.Askim
4.
Trochu osmažíme na oleji.
Fotorecept: Pečené marinované rezne
Fotorecept: Pečené marinované rezne
Zdroj: Araya.Askim
5.
Pripravíme zmes kečupu, oleja, horčice, vegety, vody a mletého korenia. Rezne dáme na plech, polejeme omáčkou, zakryjeme alobalom a pečieme.
Fotorecept: Pečené marinované rezne
Fotorecept: Pečené marinované rezne
Zdroj: Araya.Askim
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
27.5.2016 15:49 | |
+6 -1
Maslo som nepoužil a mal som ich v trúbe cca 40 minút.
Anonymný nick
4.4.2014 08:31 | |
+38 -8
A maslo sa používa kedy?
gogeska
1.8.2014 07:27 | |
+26 -7
mozte mi niekto poradit na kolko stupnov sa to ma piect a kolko .dakujeem
Podobné články
Najchutnejšie obrátené rezne: 12 overených receptov na tie najšťavnatejšie rezne, aké si môžete pripraviť
Najchutnejšie obrátené rezne: 12 overených receptov na tie najšťavnatejšie rezne, aké si môžete pripraviť
Vyprážané rezne majú silnú konkurenciu – mäkučké obrátené rezne. Mnohí z nás ich dokonca uprednostňujú...
Kuracie rezne
Kuracie rezne – klepať alebo neklepať?
Radi si pochutnávate na kuracích rezňoch? Niektorí si radšej doprajú túto hydinovú alternatívu oproti...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.