Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Banánové lievance

diabambulka
diabambulka
5
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
banán
2 ks
vajce
1 PL
múka hladká

postup

1.
Banán rozmixujeme ponorným mixérom spolu s dvomi celými vajíčkami, pridáme 1 PL hladkej múky a pečieme malé lievančeky na suchej teflonovej panvici, alebo len s troškou oleja. Podávame pocukrované, posypané škoricovým cukrom a máčame do džemu.
2.
Dobrú chuť :-)

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...