Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom

kucharka26
kucharka26
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

5 ks
zemiaky
3 ks
mrkva
1 ks
malý šalát
2 ks
cibuľa
7 dl
lečo
300 g
údené mäso
1 PL
soľ
1 ks
hovädzí bujón
2 PL
mletá červená sladká paprika
1 PL
sušený cesnak
2 PL
gulášové korenie
1 PL
majoránka
1 KL
tekuté chilli

postup

1.
Najskôr si dáme variť do veľkého hrnca cca 4 L vody s mäsovým bujónom.
2.
Cibuľu nakrájame na malé kocky a dáme smažiť na olej.
3.
K osmaženej cibuli pridáme na malé kocky nakrájané uvarené údené mäso.
4.
Do vriacej vody pomaly vylejeme lečo, osmaženú cibuľu s mäsom, na malé kocky nakrájané zemiaky a mrkvu.
6.
Tesne pred dovarením pridáme nadrobno nakrájaný šalát a polievku vypneme. Šalát zmäkne tak akurát a nerozvarí sa.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...