Pridať recept

FOTORECEPT: Minestrone s údeným mäsom

Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom
Zdroj: kucharka26

ingrediencie

5 ks
zemiaky
3 ks
mrkva
1 ks
malý šalát
2 ks
cibuľa
7 dl
lečo
300 g
údené mäso
1 PL
soľ
1 ks
hovädzí bujón
2 PL
mletá červená sladká paprika
1 PL
sušený cesnak
2 PL
gulášové korenie
1 PL
majoránka
1 KL
tekuté chilli

postup

Sýta talianska polievka, ktorá viac než čokoľvek pripomína leto!

1.

Najskôr si dáme variť do veľkého hrnca cca 4 L vody s mäsovým bujónom.

Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom
Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom
Zdroj: kucharka26
 
2.

Cibuľu nakrájame na malé kocky a dáme smažiť na olej.

Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom
Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom
Zdroj: kucharka26
3.

K osmaženej cibuli pridáme na malé kocky nakrájané uvarené údené mäso.

Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom
Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom
Zdroj: kucharka26
4.

Do vriacej vody pomaly vylejeme lečo, osmaženú cibuľu s mäsom, na malé kocky nakrájané zemiaky a mrkvu.

Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom
Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom
Zdroj: kucharka26
5.

Všetko spolu premiešame a okoreníme.

Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom
Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom
Zdroj: kucharka26
6.

Tesne pred dovarením pridáme nadrobno nakrájaný šalát a polievku vypneme. Šalát zmäkne tak akurát a nerozvarí sa.

Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom
Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom
Zdroj: kucharka26
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať