Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Čokoládová kaša z amarantového zrna

kucharka26
kucharka26
3
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 šálka
amarantové zrno
2,5 šálky
voda
1/2 KL
stévia
1 ks
čokoládový puding
250 ml
sójové mlieko
1 KL
škorica
sušené figy na ozdobu
slnečnicové semienko

postup

1.
Do hrnca dáme amarant, zalejeme vodu a varíme cca 25 min., pokým sa všetka voda neodparí.
2.
Medzitým si uvaríme z mlieka a sladidla hustý puding, do ktorého pridáme škoricu.
4.
Hotovú kašu dáme do formy alebo do menších misiek a necháme cez noc zatuhnúť.
5.
Vrch ozdobíme podľa chuti sušeným ovocím, orechami alebo čerstvým ovocím.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...