Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Čokoládová kaša z amarantového zrna

kucharka26
kucharka26
3
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 šálka
amarantové zrno
2,5 šálky
voda
1/2 KL
stévia
1 ks
čokoládový puding
250 ml
sójové mlieko
1 KL
škorica
sušené figy na ozdobu
slnečnicové semienko

postup

1.
Do hrnca dáme amarant, zalejeme vodu a varíme cca 25 min., pokým sa všetka voda neodparí.
2.
Medzitým si uvaríme z mlieka a sladidla hustý puding, do ktorého pridáme škoricu.
4.
Hotovú kašu dáme do formy alebo do menších misiek a necháme cez noc zatuhnúť.
5.
Vrch ozdobíme podľa chuti sušeným ovocím, orechami alebo čerstvým ovocím.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...