Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Čokoládová kaša z amarantového zrna

kucharka26
kucharka26
3
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 šálka
amarantové zrno
2,5 šálky
voda
1/2 KL
stévia
1 ks
čokoládový puding
250 ml
sójové mlieko
1 KL
škorica
sušené figy na ozdobu
slnečnicové semienko

postup

1.
Do hrnca dáme amarant, zalejeme vodu a varíme cca 25 min., pokým sa všetka voda neodparí.
2.
Medzitým si uvaríme z mlieka a sladidla hustý puding, do ktorého pridáme škoricu.
4.
Hotovú kašu dáme do formy alebo do menších misiek a necháme cez noc zatuhnúť.
5.
Vrch ozdobíme podľa chuti sušeným ovocím, orechami alebo čerstvým ovocím.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...