Pridať recept

Horúca čokoláda s kokosovým mliekom

ingrediencie

100 ml
kokosové mlieko
200 ml
voda
50 g
čokoláda kvalitná
podľa chuti
práškový cukor
1 ČL
kukuričný škrob

postup

1.
V hrnčeku zmiešam kokosové mlieko s vodou, vanilkovým cukrom a škrobom a za stáleho miešania krátko povarím.
 
2.
Do horúceho "pudingu" vhodím čokoládu nalámanú na malé kocky a miešam, až kým sa úplne nerozpustí (už nevarím).
3.
Ochutnám a dosladím. Rozdelím do dvoch šálok a vrch ozdobím kokosovým mliekom (nie je nutné).
4.
Čokoládu môžete dať horkú, mliečnu alebo bielu a podľa toho prispôsobiť množstvo cukru (bielu čokoládu nemusíte vôbec sladiť).
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
29.4.2014 16:41 | |
+3 -0
Ingrediencie nakúpené a ideme experimentovať ;)