Pridať recept

Mangovo - ananásový sorbet

ingrediencie

200 ml
biely jogurt
2 PL
med
250 g
dužina z manga
250 g
dužina z ananásu

postup

1.
Jogurt a med zmiešame. Vložíme do plytkej mrazuvzdornej nádoby a mrazíme, až je zmes pevná. Zmixujeme v mixéri.
 
2.
Nakrájané mango zmiešame s ananásom, pridáme jogurt a zmixujeme.
3.
Zmes vložíme späť do mraziacej nádoby a necháme 2 hodiny mraziť, aby bola tuhá. Vyberieme a podávame s jahodami alebo iným ovocím.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Citrónový sorbet
Sorbet - ľadové osvieženie na letné večery
Ľadový sorbet s kvapkou kvalitného alhokolu je ako stvorený na horúce letné večery. Vyberte si z 5 rafinovaných...
Vyskúšajte sorbety a zdravé zmrzliny
Maškrtenie bez výčitiek: Vyskúšajte sorbety a zdravé zmrzliny
Pred letom vždy snívame o tom, ako sa počas horúcich dní osviežime chutnou zmrzlinou. Potom začne jej sezóna...