Pridať recept

Chrumkavý koláč skalnatá cesta

6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
horká čokoláda
125 g
maslo
3 PL
zlatý sirup
200 g
čajové sušienky
100 g
marshmallow
2 KL
práškový cukor

postup

1.
Maslo roztopíme v kastróle spolu s čokoládou a zlatým sirupom. Zhruba 125 ml pripravenej tekutiny si odložíme. Do igelitového vrecka vložíme sušienky a potlčme ich valčekom, na koláč budú potrebné tak celé kúsky ako aj malé omrvinky. Tieto sušienky vložíme do čokolády, ktorú sme roztopili a pridáme marshmallow.
 
2.
Plech vystelieme alobalom a pripravenú hmotu naň vylejeme. Uhladíme povrch. Potom naň vylejeme odložených 125 ml zmesi a znova povrch uhladíme. Vložíme do chladničky minimálne na 2 hodiny. Nakoniec nakrájame a posypeme práškovým cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Video: Prečo milujeme čokoládu?
Pre jej úžasnú chuť a zopár prvkov, ktoré stimulujú našu túžbu po čokoláde. Samozrejme ak hovoríme o tmavej čokoláde...
Čokoláda
16 hriešnych pochúťok z milovanej čokolády
Čokoláde dokáže odolať len málo ľudí. Horká, biela, mliečna alebo s príchuťou, každý si nájde tú svoju...
Čokoládový cheesecake
Čokoládový cheesecake: Krásne ľahučký a svieži aj napriek kopcu čokolády
Výborný, krásny, a pritom super jednoduchý zákusok, ktorý vzdáva hold čokoláde.
Overený recept na vláčne brownies. Plus zopár rád, ako ich vylepšiť
Overený recept na vláčne brownies. Plus zopár rád, ako ich vylepšiť
Ako docieliť, aby bol váš brownies vláčny alebo naopak pevnejší? Radi poradíme.
Jahodová roláda s parížskou šľahačkou
Parížska roláda: Luxusný dezert za pár eur
Parížska šľahačka je vždy prísľubom delikátneho zákusku. Vyskúšajte túto jednoduchú roládu s čerstvým...