Pridať recept

FOTORECEPT: Rybanského utopenci

ingrediencie

2 kg
špekáčiky
10 dkg
feferónka
40 dkg
cibuľa

Nálev

1/2 liter
voda
1/2 liter
ocot
10 ks
nové korenie
3 ks
bobkový list
1 PL
mletá sladká paprika
3 ks
čierne celé korenie
1 KL
soľ

postup

1.
Zo surovín si uvaríme nálev, necháme zovrieť a odstavíme, necháme poriadne vychladnúť.Do pohárov robíme vrstvy špekačiek, cibule a feferoniek.
Fotorecept: Rybanského utopenci
Fotorecept: Rybanského utopenci
Zdroj: plotas
 
2.
Špekačky zalejeme vychladnutým nálevom povrch.
Fotorecept: Rybanského utopenci
Fotorecept: Rybanského utopenci
Zdroj: plotas
3.
Uzatvoríme a dáme do chladu na 4 dni.
Fotorecept: Rybanského utopenci
Fotorecept: Rybanského utopenci
Zdroj: plotas
4.
Po 4 dňoch všetky chute do seba vsiaknu a my môžme papkať. Dobrú chuť My sme pridali do poháru aj trochu kápie.
Fotorecept: Rybanského utopenci
Fotorecept: Rybanského utopenci
Zdroj: plotas
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
plotas
29.1.2014 09:54 | |
+1 -0
Rokmi overený (y) Ďakujem
Anonymný nick
29.1.2014 11:00 | |
+1 -0
Milá pani,ak máte ešte niečo zaujímavé,tak sem s tým . Rád vyskúšam niečo nové . 8:|
Anonymný nick
28.1.2014 22:05 | |
+5 -1
Tento recept je super (y) (y) (y)
Anonymný nick
23.1.2014 11:32 | |
+3 -0
Tak tento recept na 100% to vyskúšam a za týždeň dám vedieť(y)
plotas
23.1.2014 12:09 | |
+5 -0
My ich zbožňujeme, čakám na výsledok od Vás (y)
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...