Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím

kucharka26
kucharka26
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
ryžové cestoviny
200 g
biele tofu
70 ml
voda
1 PL
pomarančová kôra
2 PL
citrónová šťava
1 KL
prášková stévia
čerstvé ovocie
lístky mäty alebo medunky na ozdobu

postup

2.
Tofu dáme do vysokej nádoby, pridáme k nemu vodu, stéviu a ponorným mixérom ho rozmixujeme na hladkú kašu.
3.
Rozmixované tofu preložíme do misky a ochutíme ho pomarančovou kôrou a citrónovou šťavou.
4.
K rozmixovanému a ochutenému tofu pridáme uvarené cestoviny.
5.
Ovocie nakrájame na malé kúsky a primiešame k tofu a cestovinám.
6.
Zmes preložíme do zapekacej misy a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 min.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...