Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím

kucharka26
kucharka26
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
ryžové cestoviny
200 g
biele tofu
70 ml
voda
1 PL
pomarančová kôra
2 PL
citrónová šťava
1 KL
prášková stévia
čerstvé ovocie
lístky mäty alebo medunky na ozdobu

postup

2.
Tofu dáme do vysokej nádoby, pridáme k nemu vodu, stéviu a ponorným mixérom ho rozmixujeme na hladkú kašu.
3.
Rozmixované tofu preložíme do misky a ochutíme ho pomarančovou kôrou a citrónovou šťavou.
4.
K rozmixovanému a ochutenému tofu pridáme uvarené cestoviny.
5.
Ovocie nakrájame na malé kúsky a primiešame k tofu a cestovinám.
6.
Zmes preložíme do zapekacej misy a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 min.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...