Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím

kucharka26
kucharka26
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
ryžové cestoviny
200 g
biele tofu
70 ml
voda
1 PL
pomarančová kôra
2 PL
citrónová šťava
1 KL
prášková stévia
čerstvé ovocie
lístky mäty alebo medunky na ozdobu

postup

2.
Tofu dáme do vysokej nádoby, pridáme k nemu vodu, stéviu a ponorným mixérom ho rozmixujeme na hladkú kašu.
3.
Rozmixované tofu preložíme do misky a ochutíme ho pomarančovou kôrou a citrónovou šťavou.
4.
K rozmixovanému a ochutenému tofu pridáme uvarené cestoviny.
5.
Ovocie nakrájame na malé kúsky a primiešame k tofu a cestovinám.
6.
Zmes preložíme do zapekacej misy a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 min.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...