Pridať recept

FOTORECEPT: Cestovinový tofu nákyp s ovocím

Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Zdroj: kucharka26

ingrediencie

100 g
ryžové cestoviny
200 g
biele tofu
70 ml
voda
1 PL
pomarančová kôra
2 PL
citrónová šťava
1 KL
prášková stévia
čerstvé ovocie
lístky mäty alebo medunky na ozdobu

postup

1.
Najskôr si uvaríme cestoviny podľa návodu.
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Zdroj: kucharka26
 
2.
Tofu dáme do vysokej nádoby, pridáme k nemu vodu, stéviu a ponorným mixérom ho rozmixujeme na hladkú kašu.
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Zdroj: kucharka26
3.
Rozmixované tofu preložíme do misky a ochutíme ho pomarančovou kôrou a citrónovou šťavou.
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Zdroj: kucharka26
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Zdroj: kucharka26
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Zdroj: kucharka26
4.
K rozmixovanému a ochutenému tofu pridáme uvarené cestoviny.
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Zdroj: kucharka26
5.
Ovocie nakrájame na malé kúsky a primiešame k tofu a cestovinám.
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Zdroj: kucharka26
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Zdroj: kucharka26
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Zdroj: kucharka26
6.
Zmes preložíme do zapekacej misy a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 min.
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Zdroj: kucharka26
7.
Nákyp necháme pred podávaním poriadne vychladnúť.
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím
Zdroj: kucharka26
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kupujete strúhaný syr? Radšej to už nerobte!
Kupujete strúhaný syr? Radšej to už nerobte!
Ako je to u vás? Strúhate vlastný či kupujete nastrúhaný? Toto sú tri hlavné dôvody, prečo sa oplatí radšej...
Aké vína podávať k cestovinám?
Viete, ako na to? Šéfkuchári radia, aké vína sa hodia k týmto cestovinovým klasikám
Či už ploché, točené alebo vrúbkované, cestoviny vám v akejkoľvek podobe zabezpečia vynikajúci kulinársky...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...
TOP
Ryžový nákyp s marhuľami 
10+ najlepších receptov na tradičný ryžový nákyp: V školskej jedálni ho nikto nechcel, dnes patrí medzi najobľúbenejšie sladké jedlá
Ryžový nákyp buď milujete, alebo sa mu vyhýbate oblúkom! Ak patríte do prvej skupiny, vyberte si z našej...
Syry
Nie je to Francúzsko ani Švajčiarsko: Táto krajina je najšialenejšia na svete, čo sa týka syrov
Milovníci syra zbystrite pozornosť: Spoločnosť Mintel, ktorá sa zaoberá prieskumom verejnej mienky, zistila,...