Pridať recept

Pukancové bonbóny

ingrediencie

300 g
kryštálový cukor
400 g
nesladené kondenzované mlieko
250 g
rastlinný tuk
70 g
burizóny
50 g
pohánkové pukance
50 g
pšenové pukance

postup

1.
V rajnici skaramelizujeme cukor, pridáme kondenzované mlieko a tuk. Miešame, kým nevznikne hustá masa, ktorú rozdelíme na tri časti.
 
2.
Do prvej časti primiešame burizóny, ďalšie dve zmiešame s pohánkovými a pšenovými pukancami.
3.
Zo vzniknutej masy vytvarujeme guľky, ktoré poukladáme do papierových košíčkov.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
V chladničke nechávam vždy niekoľko kociek cukru, tento MAGICKÝ trik sa oplatí poznať!
V chladničke nechávam vždy niekoľko kociek cukru, tento MAGICKÝ trik sa oplatí poznať!
Môžeme si ním osladiť kávu, čaj a vďaka nemu pripravíme dokonalé zákusky. Prečo sa ho oplatí však používať aj inak?
Koláč Tri mlieka
Koláč Tri mlieka: Nebesky ľahký zákusok, ktorý už nemôže byť jednoduchší
Nadýchaný korpus utopený v zmesi troch druhov mlieka vám doslova vyrazí dych svojou jedinečnou chuťou...
Ako na domáce salko (kondenzované mlieko)?
Sladké, husté, krémové mlieko si veľmi jednoducho pripravíte aj doma.
Prehľad cukrov
Aký cukor sa najlepšie hodí na dokonalý bielkový sneh? Je rozdiel, či kúpite hnedý alebo trstinový cukor? Odpovede nájdete v tomto praktickom prehľade cukrov
Kedysi sme poznali maximálne práškový, kryštálový a prípadne kockový cukor do kávy. Dnes nájdeme v obchodoch...
Hnedý cukor
Ako si vyrobiť hnedý cukor doma? Je to vôbec možné?
Tmavý cukor je drahší ako klasický, i preto má väčšina z nás voči nemu rešpekt. Viete však o tom, že si ho...
Ako znížiť príjem cukru v 5 krokoch: Dietologička radí
Ako znížiť príjem cukru v 5 krokoch: Dietologička radí
Super tipy od dietológa. Znížiť denný príjem cukru je jednoduchšie, ako si myslíte!