Pukancové bonbóny
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
kryštálový cukor
400
g
nesladené kondenzované mlieko
250
g
rastlinný tuk
70
g
burizóny
50
g
pohánkové pukance
50
g
pšenové pukance
postup
1.
V rajnici skaramelizujeme cukor, pridáme kondenzované mlieko a tuk. Miešame, kým nevznikne hustá masa, ktorú rozdelíme na tri časti.
2.
Do prvej časti primiešame burizóny, ďalšie dve zmiešame s pohánkovými a pšenovými pukancami.
3.
Zo vzniknutej masy vytvarujeme guľky, ktoré poukladáme do papierových košíčkov.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.