Pridať recept

FOTORECEPT: Diviačie mäso so slaninkou a vajciami

Fotorecept: Diviačie mäso so slaninkou a vajciami
Zdroj: plotas
8
porcií
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
diviačie mäso
4 ks
vajce
1 ks
cibuľa
5 ks
kyslé sterilizované uhorky
4 ks
borievka
1 PL
masť
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
100 g
slanina
1 PL
mletá červená sladká paprika
2 PL
horčica

postup

1.
Mäso si nakrájate na väčšie kocky alebo plátky.Nakoreníte nasolíte.
Fotorecept: Diviačie mäso so slaninkou a vajciami
Fotorecept: Diviačie mäso so slaninkou a vajciami
Zdroj: plotas
 
2.
Do hrnca si dáte masť, nadrobno nakrájanú cibuľku, slaninku(ja som mala aj kúsok klobásky) osmažíte a pridáte mäso.
Fotorecept: Diviačie mäso so slaninkou a vajciami
Fotorecept: Diviačie mäso so slaninkou a vajciami
Zdroj: plotas
3.
Keď mäso pustí šťavu pridáte k nemu polovicu vajec a polovicu uhoriek.
Fotorecept: Diviačie mäso so slaninkou a vajciami
Fotorecept: Diviačie mäso so slaninkou a vajciami
Zdroj: plotas
4.
Ja som pridala do mäsa borievky a korenie adžika ale kto nemá stačí keď dá papriku ako je napísaná v surovinách.
Fotorecept: Diviačie mäso so slaninkou a vajciami
Fotorecept: Diviačie mäso so slaninkou a vajciami
Zdroj: plotas
5.
Mäso dáme variť na 40 minút(v tlakovom hrnci) ak nemáte tlakový treba sledovať. Po 40 minútach pridáme zvyšok vajec, uhoriek a 2 lyžice horčice.
Fotorecept: Diviačie mäso so slaninkou a vajciami
Fotorecept: Diviačie mäso so slaninkou a vajciami
Zdroj: plotas
6.
Prevaríme a môžme podávať. Vhodná je ryža, cestovina, knedľa.My sme si dali len s chlebom a čalamádou. Dobrú chuť
Fotorecept: Diviačie mäso so slaninkou a vajciami
Fotorecept: Diviačie mäso so slaninkou a vajciami
Zdroj: plotas
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať