Pridať recept

Kura v jogurte

ingrediencie

1 kg
kuracie rezne
2 dl
biely jogurt
1 PL
mleté čierne korenie
2 strúčiky
cesnaku
1 PL
soľ
20 g
maslo
trochu
petržlenová vňať

postup

1.
Kuracie prsia zľahka naklepeme a mierne osolíme. Jogurt zmiešame s čiernym korením, zbytkom soli a rozotretým cesnakom.
 
2.
Mäso uložíme do nádoby a zalejeme jogurtovou zmesou a odložíme na 12 hodín na chladné miesto.
3.
Po odležaní grilujeme mäso po oboch stranách asi 3-5 minút.
4.
Po ugrilovaní dáme mäso do vyhriatej nádoby, nato položíme plátky masla, aby sa roztopilo a nakoniec posypeme nadrobno pokrájanou vňaťou. Podľa potreby dosolíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať