Pridať recept

Bravčová roláda s pórom

ingrediencie

500 g
bravčová sviečkovica
štipiek
soľ
štipiek
mleté čeiren korenie
1 KL
vegeta
1/2 KL
rasca
1 ks
pór
1 ks
klobása
1 ks
hermelín
2 PL
bylinkový syr
trochu
olej
100 ml
mäsový vývar
trochu
pažitka

postup

1.
Pór očistíme, umyjeme a krátko naparíme. Listy vyberieme, osušíme, dochutíme soľou a necháme vychladnúť. Klobásku pokrájame na kolieska a hermelín na tenšie kúsky.
 
2.
Mäso umyjeme, osušíme a rozklepeme na plát. Dochutíme soľou, korením, rascou, vegetou a potrieme bylinovým syrom. Pridáme pór, klobásku a kúsky hermelínu.
3.
Mäso zvinieme do rolády, spojíme grilovacími ihlami a opražíme na rozpálenom oleji. Preložíme do ohňovzdornej misy, podlejeme vývarom, výpekom, prikryjeme alobalom a pečieme. Podávame s pažítkou a opečenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Vyprážaná roláda z palacinkového cesta
7 podrobných a overených receptov na fantastické slané rolády
Zaviňte plnky od výmyslu sveta do syra, špenátu, palacinky či mäska a vychutnajte si famózne slané rolády.
VIDEO: Vždy krásna roláda, vďaka jednoduchým radám
S týmito tipmi sa vám zakaždým podarí zrolovať cesto bez prasklín a pripraviť nadýchanú roládu.
Medová roláda
Nadýchaná s obľúbenou príchuťou: Marlenková roláda - krok za krokom
Ľahučká, nadýchaná a krásne aromatická roláda nielen na sviatočný stôl. Pozrite si vo videu krok za krokom,...
Safari roláda
Táto krásna roláda zachutí nielen deťom. Ako na strakatý vzor vám radi ukážeme
Dvojfarebná piškótová roláda s krásnym žirafím motívom, plnená parížskym krémom a ovocím. Tento krásny...
Jahodová roláda s parížskou šľahačkou
Parížska roláda: Luxusný dezert za pár eur
Parížska šľahačka je vždy prísľubom delikátneho zákusku. Vyskúšajte túto jednoduchú roládu s čerstvým...
Piškótová roláda
Vždy krásna roláda bez prasklín. Poznáte triky, ako ju pripraviť?
Aby bola piškótová roláda dostatočne elastická a zároveň krásne nadýchaná a jemná, musíte dodržať zopár...