Bravčová roláda s pórom
4
porcie
65
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčová sviečkovica
štipiek
soľ
štipiek
mleté čeiren korenie
1
KL
vegeta
1/2
KL
rasca
1
ks
pór
1
ks
klobása
1
ks
hermelín
2
PL
bylinkový syr
trochu
olej
100
ml
mäsový vývar
trochu
pažitka
postup
1.
Pór očistíme, umyjeme a krátko naparíme. Listy vyberieme, osušíme, dochutíme soľou a necháme vychladnúť. Klobásku pokrájame na kolieska a hermelín na tenšie kúsky.
2.
Mäso umyjeme, osušíme a rozklepeme na plát. Dochutíme soľou, korením, rascou, vegetou a potrieme bylinovým syrom. Pridáme pór, klobásku a kúsky hermelínu.
3.
Mäso zvinieme do rolády, spojíme grilovacími ihlami a opražíme na rozpálenom oleji. Preložíme do ohňovzdornej misy, podlejeme vývarom, výpekom, prikryjeme alobalom a pečieme. Podávame s pažítkou a opečenými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.