Pridať recept

FOTORECEPT: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov

Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska

ingrediencie

4 ks
vypražené rezne
1 ks
cibuľa
1/2 kg
pasírované paradajky
3 strúčiky
cesnaku
2 PL
kečup alebo mäsová nátierka
1 ks
chilli
1 KL
provensálske korenie
soľ
olivový olej

postup

Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
 
1.
Na oleji orestujeme cibuľku a potom pridáme nakrájané rezne na malé kúsky. Restujeme 5 minút.
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
 
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
2.
Potom pridáme pasírované paradajky a dusíme aspoň 10 minút na jemnom ohni.
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
3.
Potom pridáme 2PL kečupu alebo hocijakej mäsovej nátierky (ja som použila domácu, ale môže byť kľudne nátierka Paľko alebo podobná pikantná nátierka).
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
4.
Na koniec pridáme 1 nasekané chilli,1 KL provensálskeho korenia a 3 strúčiky cesnaku.
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
5.
Chvíľu ešte podusíme a omáčka je hotová. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Sviečková na smotane
Nedeľný obed: Najlepšie recepty na šťavnaté mäso s omáčkou, po ktorých sa bude celá rodina zalizovať
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás bohatú ponuku receptov na chutné mäso, ktoré dokonale...
Ako uchovať paradajky na zimu?
Ako uchovať paradajky na zimu? Inšpirujte sa týmito receptami na domáci kečup, pretlak, omáčku i šalát
Vôňa paradajok nám pripomína slnečné leto, keď sme si pochutnávali na rôznych šalátoch a pochúťkach...
Cestoviny s omáčkou z čerstvých paradajok
Super rýchle cestoviny v omáčke z čerstvých paradajok: Jednoducho a delikátne ako z talianskej kuchyne
Poslednú várku čerstvých paradajok zo záhradky, môžete použiť na takúto rýchlu a lacnú dobrotu, za ktorú...
Domáci kečup bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Pripravte si domáci kečup z čerstvých paradajok: Bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Každý, kto ochutnal domáce produkty z vlastnoručne dopestovaných alebo farmárskych paradajok vie, že ich chuť...
Cooking Bolognese Sauce
Inšpirujte sa talianskou kuchyňou - omáčka Bolognese!
Bolonská omáčka, pasta alla Bolognese alebo bolonské ragú. Áno, stále sme pri tej istej talianskej paradajkovej...
Pečené mäsové guľky s troma rôznymi prílohami
Pečené mäsové guľky a 3 rôzne prílohy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú vždy dobrý nápad a môžete ich skombinovať s rôznymi prílohami.