FOTORECEPT: Treska na cibuli a cesnaku
2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
treska
2
ks
cibuľa
2
ks
cesnaku
podľa chuti
olej, korenie na ryby, soľ
postup
2.
Pokrájame cesnak a cibuľu, na väčšie plátky. Na panici s olejom dáme restovať cibuľu aj s cesnakom.
3.
Tresku, ja som robila aj z filiet, aj z kociek, tie sú lepšie, samozrejme bez pridanej vody, posypeme korením na ryby, môžeme aj osoliť. Restovanú cibuľu a cesnak odsunieme na bok panvice a začneme pripravovať tresku.Tresku posypeme zmesou korenia na ryby, môžeme aj osoliť. Opekáme z oboch strán a jemne obraciame, aby sa nerozpadli.
4.
K jedlu sa hodia uvarené zemiaky s maslom a posypané petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.