Pridať recept

Švajčuža

6
porcií
1500
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1/2 PL
solamyl
3 ks
vajce
3 PL
repkový olej
1 ČL
soľ
1 ČL
mletá červená sladká paprika
1 ČL
mleté čierne korenie
1 ČL
vegeta
1 kocka
masox
1/2 kg
kuracie prsia
400 g
tarhoňa
1 ks
biela cibuľa

postup

1.
Suroviny vymiešame a pridáme rozdrvený masox a na rezance nakrájané kuracie mäso. Necháme postať v chladničke 24 hodín a občas premiešame. Pečieme na miernom ohni do zlatista.
 
2.
Môžeme k tomu nakrájať cibuľku na tenké kolieska. Ako prílohu podávame cestoviny - tarhoňu, ktorú pripravíme ako ryžu na cibuľke a necháme dôjsť v rúre. Podávame s cviklou alebo čerešňovým kompótom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
opal8
18.1.2014 11:07 | |
+22 -10
:-))) pocta svokre a prispôsobenie slovenskému vareniu, originál sa to asi volalo šuej-žu-ru, len to sa robí "máličko" inak hehe ...
Podobné články
Kuracie rolky plnené brokolicou a syrom v chrumkavom trojobale
Delikátne plnené kuracie prsia: 15 najobľúbenejších receptov
Podľa vašich kliknutí sme vybrali recepty na plnené kuracie prsia, ktoré máte najradšej.
kuracia roláda
7x dokonalé kuracie závitky na nedeľný obed
Kuracie mäsko s rafinovanými plnkami. Je čas na nedeľný obed!
Kuracie prsia verzus stehná
Máte radšej kuracie prsia alebo stehná? Ktoré sú chutnejšie, výživnejšie a lacnejšie?
Je medzi kuracími prsiami a stehnami vôbec nejaký rozdiel? A ktorý výrez vkladáte do košíka častejšie?
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?