Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rýchly koláč ku kávičke

anka813
anka813
30
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

300 g
múka polohrubá
200 g
práškový cukor
1 dl
olej
1 ks
kypriaci prášok
1 ks
vanilkový cukor
1 PL
kakao
1 ks
mahuľový kompot

postup

V miske si zmiešame všetky suché suroviny, do toho vylejeme šťavu z kompótu, dobré premiešame a vylejeme na pomastený a múkou vysypaný plech. Na vrch poukladáme pokrájané marhule a upečieme.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
crazybaba111
19.4.2015 21:07 | |
+6 -2
no mne sa tiež prve spravila len taka piesková hmota, co mi bolo aj hneď jasné, keďže 1 dl oleja s tým zázrak nespraví, ale keď som dala viac ako pol sklíčka šťavy z kompótu, hmota dostala ten správny tvar a chuť :) A koláč po dopečení bol výbornýýý :) Už ho ani niet ;) Tak ozaj neviem, kde mladému pánovi nastala chyba.
crazybaba111
19.4.2015 13:23 | |
+11 -2
nikto sem nezabudol nič pridať, mladý pán asi zle číta. V postupe je napísané, vyliať šťavu z kompótu. Práve tá zaručí, že sa vám urobí presne taká hmota, akokeby ste tam dali mlieko, či vajce :) A koláč je skvelý ;) (y)
cool123boy
19.4.2015 13:34 | |
+2 -4
dal som praveze vseko fakt neviem kde sa spravila chyba ,nepeciem prvykrat tak nwm..
eva.suraniova
13.7.2015 11:33 | |
+2 -4
Mozno by bolo vhodne napisat aj aky velky ma byt ten kompot - 7dc flaska, mala flaska ci v obchodoch su aj tie velke flase kompotov ... Nemyslim si ze recept je skvely, isla som presne podla surovin ako bolo pisane a teda musim povedat ze aj moj kolac bol trochu suchy. Tiez na prvy pohlad vobec nevyzeral zhora pekne a ani vabne, zachranovala som to este vrstvou pudingu zo zlateho klasu zmiesaneho so stavou z ribezloveho kompotu a na vrch potom uz isli samotne ribezle. Nebyt tejto ,,nadstavby", kolac by som ani neponukala navsteve.
cool123boy
19.4.2015 11:38 | |
+2 -6
Sak to bolo o nicom ten recept,suche tu bolo ,tam malo ist asi mlieko alebo co ktore by zabezpecilo to krasne rozotretie na plechu,ved to bolo ako keby som na plech vysypal muku s cukrom..mozno Vam vypadla nejaka surovina alebo co,ale fakt sa to bez toho nedalo vytvorit hmotu nejaku z toho alebo nieco aspon nej podobne.. >:(
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...