Obložené bravčové mäso
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bravčové karé
120
g
mleté bravčové mäso
trochu
hladká múka
trochu
olej
1
ks
cibuľa
50
g
farebná paprika
2
KL
čerstvé bylinky
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1
PL
sójová omáčka
1
KL
sušené bylinky
120
ml
smotana na varenie
postup
1.
Mleté mäso v miske zmiešame s nadrobno nakrájanými farebnými paprikami, cibuľou a nasekanými čerstvými bylinkami. Dochutíme sójovou omáčkou, korením, soľou a poriadne premiešame. Bravčové karé naklepeme, dochutíme soľou, korením a obalíme v hladkej múke. Opražíme ich na rozpálenom oleji z oboch strán.
2.
Mierne opečené mäso preložíme do ohňovzdornej misy, navrch navrstvíme ochutenú bravčovú zmes, prilejeme výpek, prikryjeme alobalom a pečieme vo vyhriatej rúre. Približne po 30 minútach alobal odstránime, mäso podlejeme smotanou, dochutíme bylinkami a dopečieme. Podávame s omeletou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.