Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou

hanus_prg
hanus_prg
8
porcií
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
vykostené kuracie stehno
8 KL
horčica

Plnka

250 g
kuracia pečeň
5 ks
chlieb
1,5 dl
mlieko
1 ks
cibuľa
2 PL
petržlenová vňať
8 KL
maslo
1 KL
soľ

postup

1.
Chlieb nakrájame na malé kúsky a zalejeme horúcim mliekom.
3.
K namočenému chlebu pridáme kuraciu pečeň, čertvú nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať a soľ.
5.
Vykostené kuracie stehno potrieme horčicou a naplníme plnkou (cca 1,5 PL na jeden kus mäsa).
6.
Mäso zrolujeme alebo iba preložíme, spojíme špáradlom, navrch položíme 1 KL masla a zabalíme do alobalu.
7.
Pekáč potrieme olejom, uložíme na neho zabalené rolky, podlejeme trochou vody a vložíme do rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov 45 min.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...