Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou

hanus_prg
hanus_prg
8
porcií
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
vykostené kuracie stehno
8 KL
horčica

Plnka

250 g
kuracia pečeň
5 ks
chlieb
1,5 dl
mlieko
1 ks
cibuľa
2 PL
petržlenová vňať
8 KL
maslo
1 KL
soľ

postup

1.
Chlieb nakrájame na malé kúsky a zalejeme horúcim mliekom.
3.
K namočenému chlebu pridáme kuraciu pečeň, čertvú nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať a soľ.
5.
Vykostené kuracie stehno potrieme horčicou a naplníme plnkou (cca 1,5 PL na jeden kus mäsa).
6.
Mäso zrolujeme alebo iba preložíme, spojíme špáradlom, navrch položíme 1 KL masla a zabalíme do alobalu.
7.
Pekáč potrieme olejom, uložíme na neho zabalené rolky, podlejeme trochou vody a vložíme do rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov 45 min.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...