Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou

hanus_prg
hanus_prg
8
porcií
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
vykostené kuracie stehno
8 KL
horčica

Plnka

250 g
kuracia pečeň
5 ks
chlieb
1,5 dl
mlieko
1 ks
cibuľa
2 PL
petržlenová vňať
8 KL
maslo
1 KL
soľ

postup

1.
Chlieb nakrájame na malé kúsky a zalejeme horúcim mliekom.
3.
K namočenému chlebu pridáme kuraciu pečeň, čertvú nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať a soľ.
5.
Vykostené kuracie stehno potrieme horčicou a naplníme plnkou (cca 1,5 PL na jeden kus mäsa).
6.
Mäso zrolujeme alebo iba preložíme, spojíme špáradlom, navrch položíme 1 KL masla a zabalíme do alobalu.
7.
Pekáč potrieme olejom, uložíme na neho zabalené rolky, podlejeme trochou vody a vložíme do rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov 45 min.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...