Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Tofu cestovinový nákyp s karobom

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
20
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
ryžové cestoviny
150 ml
biely sójový jogurt
200 g
biele tofu
1 ks
citrón
2 PL
karob
2 ks
mandarínky
sladidlo

postup

1.
Cestoviny dáme do misky a zalejeme ich vriacou vodou. Necháme postáť 10 min. až zmäknú.
2.
Do misky vložíme tofu, jogurt, citrónovú kôru a podľa chuti sladidlo (cukor, med, stévia a pod.) a všetko spolu rozmixujeme na hladkú kašu. Nakoniec pridáme karob.
4.
Zmes preložíme do zapekacej misy, uložíme na vrch mandarinky a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov 10 min.
5.
Upečený nákyp necháme poriadne vychladnúť a podávame ako zdravý dezert.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...