Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Tofu cestovinový nákyp s karobom

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
20
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
ryžové cestoviny
150 ml
biely sójový jogurt
200 g
biele tofu
1 ks
citrón
2 PL
karob
2 ks
mandarínky
sladidlo

postup

1.
Cestoviny dáme do misky a zalejeme ich vriacou vodou. Necháme postáť 10 min. až zmäknú.
2.
Do misky vložíme tofu, jogurt, citrónovú kôru a podľa chuti sladidlo (cukor, med, stévia a pod.) a všetko spolu rozmixujeme na hladkú kašu. Nakoniec pridáme karob.
4.
Zmes preložíme do zapekacej misy, uložíme na vrch mandarinky a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov 10 min.
5.
Upečený nákyp necháme poriadne vychladnúť a podávame ako zdravý dezert.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Klasický syrový burger
Grilovanie. Steaky a burgery
Grilovanie. Steaky a burgery
Grilovanie na záhrade, v parku, či v lese na vyhradenom mieste má vždy svoje čaro. Či už grilujete mäso alebo zeleninu...
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...