Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tofu cestovinový nákyp s karobom

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
20
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
ryžové cestoviny
150 ml
biely sójový jogurt
200 g
biele tofu
1 ks
citrón
2 PL
karob
2 ks
mandarínky
sladidlo

postup

1.
Cestoviny dáme do misky a zalejeme ich vriacou vodou. Necháme postáť 10 min. až zmäknú.
2.
Do misky vložíme tofu, jogurt, citrónovú kôru a podľa chuti sladidlo (cukor, med, stévia a pod.) a všetko spolu rozmixujeme na hladkú kašu. Nakoniec pridáme karob.
4.
Zmes preložíme do zapekacej misy, uložíme na vrch mandarinky a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov 10 min.
5.
Upečený nákyp necháme poriadne vychladnúť a podávame ako zdravý dezert.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Granita je taliansky mrazený dezert z ovocia. Jeho príprava je jednoduchá, pripraviť ju môžte z jahôd, malín, citrónov,...