Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tofu cestovinový nákyp s karobom

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
20
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
ryžové cestoviny
150 ml
biely sójový jogurt
200 g
biele tofu
1 ks
citrón
2 PL
karob
2 ks
mandarínky
sladidlo

postup

1.
Cestoviny dáme do misky a zalejeme ich vriacou vodou. Necháme postáť 10 min. až zmäknú.
2.
Do misky vložíme tofu, jogurt, citrónovú kôru a podľa chuti sladidlo (cukor, med, stévia a pod.) a všetko spolu rozmixujeme na hladkú kašu. Nakoniec pridáme karob.
4.
Zmes preložíme do zapekacej misy, uložíme na vrch mandarinky a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov 10 min.
5.
Upečený nákyp necháme poriadne vychladnúť a podávame ako zdravý dezert.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...