Pridať recept

Cestoviny s kuracím mäsom a brokolicou

ingrediencie

400 g
cestoviny
2 ks
kuracie prsia
300 g
brokolica
1 ks
bambino syr
1 ks
cibuľa
50 ml
biele víno
2 strúčiky
cesnaku

postup

1.
Na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Prilejeme víno, dochutíme soľou a tekutinu necháme trochu vypariť.
 
2.
Pridáme na kocky nakrájané kuracie prsia, rozobratú brokolicu a dusíme. Podľa potreby prilejeme vodu. Dochutíme korením a prelisovaným cesnakom. Nakoniec pridáme tavený syr Bambino z črievka a necháme ho rozpustiť.
3.
Medzitým si uvaríme cestoviny al dente podľa návodu na obale. Scedíme ich a preložíme do misy a zalejeme ich pripravenou zmesou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
6 trikov, ktoré úplne zmenia váš pohľad na prípravu kuracieho mäsa
6 trikov, ktoré úplne zmenia váš pohľad na prípravu kuracieho mäsa
Sociálne siete nevynechávajú ani oblasť varenia a prípravy jedál. Viete, ako jednoducho vybrať šľachu...
Kde a ako skladujete surovú hydinu a vajica? Toto sú dôležité odporúčania odborníkov proti prenosu vírusu vtáčej chrípky
Kde a ako skladujete surovú hydinu a vajcia? Toto sú dôležité odporúčania odborníkov proti prenosu vírusu vtáčej chrípky
Zvýšte opatrnosť! Kde a ako by ste mali všetky jedlá z hydiny vrátane vajec skladovať a ako s nimi manipulovať...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...