Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Opekaný zeler na kokosovom oleji s tymiánom

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

300 g
zeler
1 KL
tymian
1/2 KL
soľ
1,5 KL
kokosový olej

postup

2.
V miske zmiešame zeler so soľou a tymiánom a premiešame.
3.
Na panvici rozpustíme kokosový olej a zprudka na ňom opečieme zelerové plátky. Priebežne miešame, aby sa nám zeler nepripiekol.
4.
Opekáme dovtedy, pokým niesú všetky plátky po okrajoch tmavo hnedé.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Bubuk83
6.3.2014 11:26 | |
+0 -0
Mnaaaam, vyskusam :) zatial doma jeme len zelerove hranolky ale toto vyskusam urcite :) dakujem za tip (y)
ka777sa
11.2.2014 21:53 | |
+4 -0
Výborný recepr aj pre paleo stravu, len som si vymenila korenie za iné (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...