Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Opekaný zeler na kokosovom oleji s tymiánom

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

300 g
zeler
1 KL
tymian
1/2 KL
soľ
1,5 KL
kokosový olej

postup

2.
V miske zmiešame zeler so soľou a tymiánom a premiešame.
3.
Na panvici rozpustíme kokosový olej a zprudka na ňom opečieme zelerové plátky. Priebežne miešame, aby sa nám zeler nepripiekol.
4.
Opekáme dovtedy, pokým niesú všetky plátky po okrajoch tmavo hnedé.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Bubuk83
6.3.2014 11:26 | |
+0 -0
Mnaaaam, vyskusam :) zatial doma jeme len zelerove hranolky ale toto vyskusam urcite :) dakujem za tip (y)
ka777sa
11.2.2014 21:53 | |
+4 -0
Výborný recepr aj pre paleo stravu, len som si vymenila korenie za iné (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
vianocne pecenie
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Krehké a lahodné domáce pečivo. Omamná vôňa, ktorá sa šíri celou kuchyňou vyvoláva množstvo spomienok na detstvo. Ak...
zdrave rychlovky
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Jednoduchá odpoveď na otázku z titulku, však? Nie vždy máme čas vyvárať, stáť pri sporáku, čakať na dopečenie... Možno...
vianocny stol
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Počas vianočných sviatkov chceme sebe i svojim najbližším dopriať len to najlepšie. Týždne vopred hľadáme nové recepty...