Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Opekaný zeler na kokosovom oleji s tymiánom

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

300 g
zeler
1 KL
tymian
1/2 KL
soľ
1,5 KL
kokosový olej

postup

2.
V miske zmiešame zeler so soľou a tymiánom a premiešame.
3.
Na panvici rozpustíme kokosový olej a zprudka na ňom opečieme zelerové plátky. Priebežne miešame, aby sa nám zeler nepripiekol.
4.
Opekáme dovtedy, pokým niesú všetky plátky po okrajoch tmavo hnedé.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Bubuk83
6.3.2014 11:26 | |
+0 -0
Mnaaaam, vyskusam :) zatial doma jeme len zelerove hranolky ale toto vyskusam urcite :) dakujem za tip (y)
ka777sa
11.2.2014 21:53 | |
+4 -0
Výborný recepr aj pre paleo stravu, len som si vymenila korenie za iné (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Dva zdrawé recepty z repy
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Červená repa alebo cvikla je skvelá rastlina. Dá sa využiť úplne celá. Od koreňa po listy. Vlastne, v mnohých receptoch...
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...