Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Opekaný zeler na kokosovom oleji s tymiánom

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

300 g
zeler
1 KL
tymian
1/2 KL
soľ
1,5 KL
kokosový olej

postup

2.
V miske zmiešame zeler so soľou a tymiánom a premiešame.
3.
Na panvici rozpustíme kokosový olej a zprudka na ňom opečieme zelerové plátky. Priebežne miešame, aby sa nám zeler nepripiekol.
4.
Opekáme dovtedy, pokým niesú všetky plátky po okrajoch tmavo hnedé.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Bubuk83
6.3.2014 11:26 | |
+0 -0
Mnaaaam, vyskusam :) zatial doma jeme len zelerove hranolky ale toto vyskusam urcite :) dakujem za tip (y)
ka777sa
11.2.2014 21:53 | |
+4 -0
Výborný recepr aj pre paleo stravu, len som si vymenila korenie za iné (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Poznáte to: grilovačka skončila, plné bruško, riady umyté alebo aspoň naskladané v dreze a čistenie grilu nechávate...
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Ako pripraviť chutnú zmrzlinu iba z dvoch ingrediencii? Úplne jednoducho.
Mrazený malinový pretlak
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Hovorí sa, že čo je dobré, to je určite nezdravé! Maliny však patria k výnimkám. Drobné bobuľovité ovocie nádhernej...