Pridať recept

Fotorecept: Farmárska fašírka

8
porcií
90
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

75 dkg
bravčové mäso mleté
50 dkg
zemiaky
4 ks
rohliky
2 ks
stredné cibule
4 ks
surové vajce
1 trochu
soľ, mleté čierne korenie
1 trochu
masť alebo olej, strúhanka na plech
1 ks
bravčová klobáska

postup

1.
rohlíky namočíme do vody, po 5 min. vytlačíme z nich vodu a zamiešame do mletého mäsa. Pridáme 4 celé vajcia, soľ a mleté čierne korenie,. Zemiaky ošúpeme a pokrájame na plátky, cibuľku takisto. Na vymastený plech rozložíme polovicu pokrájaných zemiakov. Na to porozkladáme polovicu cubule. Na to rozotrieme mleté mäso, položíme surovú klobásku
Fotorecept: Farmárska fašírka
Fotorecept: Farmárska fašírka
Zdroj: bnova
 
2.
Na mleté mäso rozložíme zbytok cibule a na ňu zemiaky
Fotorecept: Farmárska fašírka
Fotorecept: Farmárska fašírka
Zdroj: bnova
3.
Vložíme do horúcej rúry. Pečieme cca 1 hodinu pri 180 stupňoch.
Fotorecept: Farmárska fašírka
Fotorecept: Farmárska fašírka
Zdroj: bnova
4.
Je výborná aj na druhý deň.- ja ju podávam tak, že fašírku pokrájam na asi 3 cm x 7 cm pásy a opečiem do chrumkava z každej strany. Klobásku u nás jedia len muži.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať