Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bielkovinová omeleta s pórkom a harisou

hanus_prg
hanus_prg
1
porcia
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
bielok
50 g
šunka
30 g
pór
1/2 KL
harisa

postup

1.
Pór nakrájame na jemné prúžky a šunku na malé kocky.
2.
Bielka zmiešame s nakrájanym pórkom, šunkou a okoreníme harisou.
3.
Všetko spolu premiešame a vylejeme na panvicu. Nepoužila som ani štipku soli vďaka skvelej teflonovej panvici, omeleta sa mi krásne po upečení oddelila od dna. Podľa potreby ale môžeme použiť cca 1 KL oleja.
4.
Pečieme prikryté na slabom plameni, omeleta by sa mala piecť pomaly a rovnomerne cca 10 min. Keď uvidíme hnedé okraje na omelete, je hotová.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...