Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bielkovinová omeleta s pórkom a harisou

hanus_prg
hanus_prg
1
porcia
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
bielok
50 g
šunka
30 g
pór
1/2 KL
harisa

postup

1.
Pór nakrájame na jemné prúžky a šunku na malé kocky.
2.
Bielka zmiešame s nakrájanym pórkom, šunkou a okoreníme harisou.
3.
Všetko spolu premiešame a vylejeme na panvicu. Nepoužila som ani štipku soli vďaka skvelej teflonovej panvici, omeleta sa mi krásne po upečení oddelila od dna. Podľa potreby ale môžeme použiť cca 1 KL oleja.
4.
Pečieme prikryté na slabom plameni, omeleta by sa mala piecť pomaly a rovnomerne cca 10 min. Keď uvidíme hnedé okraje na omelete, je hotová.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...