Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bielkovinová omeleta s pórkom a harisou

hanus_prg
hanus_prg
1
porcia
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
bielok
50 g
šunka
30 g
pór
1/2 KL
harisa

postup

1.
Pór nakrájame na jemné prúžky a šunku na malé kocky.
2.
Bielka zmiešame s nakrájanym pórkom, šunkou a okoreníme harisou.
3.
Všetko spolu premiešame a vylejeme na panvicu. Nepoužila som ani štipku soli vďaka skvelej teflonovej panvici, omeleta sa mi krásne po upečení oddelila od dna. Podľa potreby ale môžeme použiť cca 1 KL oleja.
4.
Pečieme prikryté na slabom plameni, omeleta by sa mala piecť pomaly a rovnomerne cca 10 min. Keď uvidíme hnedé okraje na omelete, je hotová.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...