Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Úžasná pizza zo starého chleba

vacica
vacica
12
porcií
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
chlieb
100 g
tuniak v paradajkovej omáčke
1 zväzok
mladá cibuľka
10 ks
cherry rajčiny
3 ks
vajce
1/2 ks
ľadový šalát
pizza korenie
olivový olej

postup

1.
Chlebík si nakrájame na asi 1cm plátky namočíme ich do misy s vodou. Necháme asi minútku napučať a potom plátky ukladáme vedľa seba na plech, ktorý sme si vopred vytreli olivovým olejom. Kúsky chlebíka sa nám budú rozpadať, ale tak to má byť!
2.
Zvyšné kúsky chlebíka pozatláčajte do medzier tak, aby nebola nikde diera :)
4.
Potom poukladajte kúsky tuniaka v paradajkovej omáčke na celý plech.
6.
Na záver nakrájajte kapustu na tenké slížiky a dajte zapiecť na 180 stupňov 20 minút.
7.
Medzitým si rozšahajte 3 vajíčka a po 20-tich minútach vlejte vajíčka na pizzu. Zapečte na ďalších 5-10 minút.
8.
Dúfam, že si pochutnáte minimálne tak, ako ja :) Dobrú chuť!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Monicka127S
1.4.2016 17:42 | |
+4 -1
Poprosila by som autora o fotku rozkrojenej pizze. Urobila som podla receptu a po vlozeni do rury som si precitala diskusiu a cakala som uz len to najhorsie. Ale to co bolo na plechu, to chutilo ovelo horsie ako to najhorsie co som ocakavala. Skutocne NEODPORUCAM a dufam ze kazdy co sa dostane k tomuto receptu si stihne predtym precitat tieto hodnotenia.
stanooo4
5.1.2015 13:38 | |
+2 -3
no jeden velky hnus len zbytočne som stritil časa ingrediencie vy mated doma asi velmi dobru kuchynu :P -_-
Zeppelin532
4.7.2014 20:41 | |
+8 -3
Vyskúšal som tento recept. Strach a hrôza. *501*
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...